Szexpláza | Napló

Bemutató videóért kattints a borítókra!


A bujaság kertje


Képzeld el, hogy van Boldogság! Képzeld el, hogy van Mennyország! Képzelj el egy helyet, ahol nincsenek gondok, problémák. Csak vidám, önfeledt szórakozás, játék, szerelem! Nézd a zöld növényeket, a színes virágokat, nézd a gyönyörű lányokat, és az Adonisz-szépségű fiúkat. Érzed a levegőben a gyümölcsök illatát? Érzed a testek fojtott vibrálását? Gyere, meghívunk magunk közé! Lépj be te is a Bujaság Kertjébe!


Kalóz rádió


Két bátor fiú egy rövidhullámú rádió frekvenciát és a legújabb zenei slágereket megspékelik a hozzájuk betévedő női rajongók orgazmusainak hangjával. A két csődör nem elégszik meg holmi imitációval. Ők maguk juttatják el a jelentkezőket, a világot jelentő deszkákra, na meg a csúcsra.


Kicsi csibék egyedül


Néhány kicsi csibe elhatározza, hogy egyedül is kellemesen fogja érezni magát, és a testét. Ha nincs kéznél pasi, akivel hancúrozni lehet, ott van az ujjuk, az bezzeg tudja mi a jó! És, ha minden kötél szakad jöhet a kedvenc vibrátor! Hatalmas maszturbálások!


Pajkos nyelvecskék


Michelle és még néhány huncut lány, pajkos nyelvecskéjével nedvesre nyalja egymás punciját. Bár filmesként amatőrök, a szexben viszont profik. Csattogó nyelvek, izgalomtól remegő, lucskos puncik: leszbikus örömök nem amatőr szinten!


A nő


A nő, a nő, a nő... Mindenek kezdete és vége... A nő az anya, a húg, a feleség, a szerető. A nő a legigazabb barát, és a nő a legádázabb ellenség. A nő a gyönyörök forrása és a nő az elviselhetetlen szenvedések okozója. A nő az angyali ártatlanság és a nő az ördögi bujaság. A nőről szól ez a film. A nőről, akit imádsz, és akit gyűlölsz, a nőről akit magasztalsz, és akit megvetsz, a nőről , aki az ok és az okozat, a nőről, aki leszakította az almát, a nőről, aki felnyitotta a szemed.


A levegő fenegyerekei


Egy sárkányrepülő egyesület versenyzői nagy izgalommal készülnek a selejtezőre. Ezen a versenyen derül ki, hogy ki indulhat az országos bajnokságon. Igen ám, de a versenyes rejtélyes baleset történik. Vajon ki a felelős a szerencsés kimenetelű balesetért?


Popómánia


Folytatódik a popómánia. Újabb análos történetek a műfaj kedvelőinek. Az öt fiatal amatőr lány beavatja a nézőket, hogy hogyan is szeretik ők a szexet...


Forgatás testközelben


Adrienn a fiatal, de máris sikeres filmrendező, beavat bennünket a filmkészítés titkaiba. Adrienn speciális módszerekkel keresi filmjéhez a szereplőket... Magyar film! Magyar szereplők!


Rebecca utolsó ajándéke


Elisának látomásai vannak! Időnként egy titokzatos hölgy bukkan fel a legváratlanabb helyzetekben. Ki ez a szépeséges és titokzatos hölgy és mit akar? Egy pszichiáter segítségével minden kiderül...